scrollen maar
Reviews

Reviews

Een mooi eindresultaat is op een foto vast te leggen, maar de weg daar naar toe lees je er niet van af. Op deze pagina vertellen opdrachtgevers over hun ervaring met mij.

Hotel de Drentse Liefde, Dwingeloo

28 december 2021
5,0

Het was fijn om Manou als klankbord te hebben. Ze denkt met je mee en is daarin heel flexibel. Gezien de grootte van het project was het erg prettig om bepaalde zaken zoals inkoop uit handen te kunnen geven. Manou was goed in staat om de grote lijnen te bewaken. Haar innemende karakter en positieve instelling maakten het geheel af. Een aanrader dus!

Hotel de Drentse Liefde, Dwingeloo

Susan

21 november 2021

Enorm creatieve tips gekregen van Manou bij de inrichting van mijn woning, met name de open keuken. Manou denkt mee en laat voorbeelden zien zodat je er gelijk een beeld bij hebt. Heel tevreden over het eindresultaat!

Susan

Kim

8 november 2021
5,0

Het was heerlijk om met Manou samen te werken. Voor iemand als ik, die precies weet wat ze wil, is ze een geweldig klankbord. Manou denkt mee, geeft voorzetjes en een alternatieve kijk op je eigen ideeën. Ik geniet enorm van het eindresultaat.

Kim

HDC Beilen

9 augustus 2021
4,5

Mede dankzij het ontwerp van Manou hebben wij een mooi kantoor gekregen aan de Romhof 4a te Beilen.

HDC Beilen

Groenhout Makelaars Midden-Drenthe

15 juli 2021
5,0

Een verschuiving binnen ons kantoor zorgde ervoor dat we de entree wilden aanpassen. Hiervoor hadden we een strakke deadline. Manou heeft snel en vakkundig onze wensen omgezet in mooi ontwerp. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Groenhout Makelaars Midden-Drenthe

M en J

3 maart 2021
5,0

Manou heeft ons heel goed geholpen met de inrichting van onze nieuwe woning. We hadden zelf al een mooie keuken en vloer uitgezocht, maar liepen telkens vast met het invullen van de rest. Welke kleuren? Welke materialen? Manou heeft een compleet plan voor ons gemaakt, waarin de volledige woning is meegenomen. De kleuren op de wanden, de raambekleding, de verlichting, de kantoorruimte, meubilair en diverse accessoires. We waren direct enthousiast en hebben het plan van Manou volledig uitgevoerd. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het is een prachtig huis geworden met een interieur dat helemaal klopt. Dat was ons op eigen kracht nooit gelukt! Wij hebben de samenwerking met Manou als zeer prettig ervaren. Manou is erg goed in haar vak. Zij heeft veel gevraagd en geluisterd en mede daardoor ‘ons’ interieur ontworpen. Erg prettig is dat zij alles van A tot Z regelt. We hoefden zelfs niet te shoppen. Manou is leuke vrouw die haar vak verstaat! Groet M en J“

M en J

Kimberley snoeijer

1 maart 2021
5,0

Wij zijn bezig met een nieuwbouw huis op lievingerveld. Een uniek project waarbij we Manou hebben gevraagd voor een interieurplan. Wat begon voor alleen een keuken/woonkamer plan rolde, door haar enthousiasme en deskundigheid, uit tot een volledig plan voor het hele huis. En wauw, onze verwachtingen zijn overtroffen. We kunnen niet wachten het geweldige plan tot werkelijkheid te kunnen maken. We zullen Manou ook bij iedereen aanbevelen!!

Kimberley snoeijer

Sanne Rijff

18 februari 2021
4,0

Interieur by Manou is een prachtig bedrijf. Luistert goed naar de wens van haar klant. Maakt een professioneel plan op maat. Eindresultaat mag er dan ook wezen. Als je op zoek bent naar een goede interieur stylist zou ik zeker is contact op nemen met Manou.

Sanne Rijff

Remco van der Pant

18 februari 2021
5,0

Manou denkt mee en ziet de mogelijkheden met als resultaat een prachtig meubel door haar ontworpen’ van begin tot einde zeer prettige communicatie en komt haar afspraken naar alle tevredenheid dan ook na. Absoluut een aanrader voor degene die een binnenhuisarchitect zoekt.

Remco van der Pant

Janneke Feenstra

17 februari 2021
4,0

Het was voor ons een hele uitdaging om ons interieur te veranderen. Wat gaan we doen? De keuken wordt kamer en de kamer wordt keuken. Eingelijk durfde wij deze uitdaging niet aan. Bij het oude vertrouwde blijven kan immers makkelijker zijn. Berend Vos ( interieurbouw ) te beilen waar we 25 jaar geledenonze keuken hebben laten maken, adviseerde ons Manou. We waren hier wel septische over omdat we al 2 stylistes om advies hadden gevraagd en deze niet aan onze verwachtingen voldeden. Maar toch....3x is.....De manier waarop Manou zich presenteerde ( bij binnenkomst) gaf ons gelijk een goed gevoel. Het stuk enthousiasme en vooral de creativiteit gaf bij ons de doorslag om verder te gaan. Als wij het interieur wilde veranderen moesten wij er ook voor gaan, het was het spreekwoordelijk duwtje. Zij luisterde goed naar onze wensen en respecteerde dat. Gaande weg kwamen wij er uit en werden blijer, haar reactie van " dit is een te gekke opstelling " konden we niet anders meer dan het hele interieur omgooien. Manou we zullen je nog vast vaker nodig hebben, dus van ons ben je nog niet af.

Janneke Feenstra

Frans Slagman

17 februari 2021
5,0

Samenwerken met Manou is een feestje.
Ze is recht door zee, eerlijk, betrouwbaar en professioneel en altijd positief gestemd. Voor een twijfelaar zoals ik was ze onmisbaar ! Onze hele woonkamer moest anders. Met een geweldig plan van Manou, waarbij ze kwam met originele ideeën, liet ze ons zien wat bij ons past. Want ze luistert en kijkt en voelt je helemaal goed aan.Ik ben haar erg dankbaar en kan haar aan iedereen aanraden.

Frans Slagman

Hanneke Jager

17 februari 2021
5,0

Blij met de deskundige hulp van Manou! Ze luistert goed en weet informatie om te zetten naar een prachtig concept, dat écht bij ons past.

Hanneke Jager

Mijn laatste project...