scrollen maar
Theater de Tamboer

Theater de Tamboer

Ontwerp en realisatie van de artiesten foyer en een kleedkamer van Theater de Tamboer in Hoogeveen

Theater de Tamboer

de vernieuwde artiesten foyer en kleedkamers van Theater de Tamboer

We zijn trots om ons nieuwste project te presenteren: de vernieuwde artiesten foyer en kleedkamers van Theater de Tamboer. Het ontwerp en de realisatie van deze ruimtes waren een fantastische opdracht voor ons team.

Ik kreeg complete vrijheid en volledig vertrouwen om de artiesten foyer en kleedkamers te ontwerpen en te realiseren. Het resultaat is een prachtige ruimte waar artiesten kunnen ontspannen en zich kunnen voorbereiden op hun optreden.

De artiesten foyer is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten. De ruimte is voorzien van comfortabele stoelen en banken, waardoor artiesten kunnen ontspannen tussen repetities en optredens door. Daarnaast is er een keuken aanwezig waar drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. De sfeer in de foyer is warm en uitnodigend, waardoor artiesten zich direct thuis voelen.

Ook de kleedkamers zijn volledig vernieuwd. Er is veel aandacht besteed aan het comfort en gemak van de artiesten. Elke kleedkamer is voorzien van comfortabele stoelen en spiegels, waardoor de artiesten zich rustig kunnen voorbereiden op hun optreden.

Het ontwerpen en realiseren van deze ruimtes was een geweldige uitdaging voor ons team, en we zijn trots op het resultaat. We willen Theater de Tamboer bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld. Het was een eer om deze prachtige ruimtes te mogen ontwerpen en te realiseren, en we hopen dat de artiesten en bezoekers van Theater de Tamboer er net zo van zullen genieten als wij.

Vloer: Pakhuis Beilen
Keuken: Vos Projecten
Wandbank: Vos Projecten en Kruithof stoffering
Hanglamp: Ztahl