scrollen maar
Interieurplan voor nieuwbouwwoning in Emmen

Interieurplan voor nieuwbouwwoning in Emmen

Blog

Interieurplan voor nieuwbouwwoning in Emmen

De toekomstige bewoners van dit mooie huis in Emmen zagen door de bomen het bos niet meer.
Zoveel keuzes te maken.. en maken we dan wel de juiste.

Ik mocht ze hierbij helpen. Ik heb een compleet plan gemaakt voor de gehele woning, 3 woonlagen.

Mijn eerste gesprek was met J. alleen op kantoor.. Geen huidige woning, geen medebewoners. Dan moet je heel veel vragen stellen om erachter te komen wie de bewoners zijn. Na het gesprek heb ik nog wel een klein vragenlijstje opgesteld voor de kinderen.

M en J zaten twijfelden over de kleur van de kozijnen. Deze zijn niet standaard wit of zwart maar een bruin/roze tint.

Ze hebben mij vrij gelaten in de keuzes wat ik hiermee zou gaan doen. Ik vond het te makkelijk om hier wit of zwart van te maken en heb besloten dat de kleur van de kozijnen leidend zouden worden in mijn ontwerp

Hieronder zie je delen van het plan.

Het plan is super goed ontvangen en ze gingen direct over tot actie!
Maatwerk meubels tot in detail doornemen, meubels bestellen, behang en verf bestellen.

En wanneer het plan dan helemaal uitgevoerd wordt zoals het bedacht is, dan is het echt een plaatje!

En dan deze recencie ontvangen, mega trots op het resultaat!

“ Manou heeft ons heel goed geholpen met de inrichting van onze nieuwe woning. We hadden zelf al een mooie keuken en vloer uitgezocht, maar liepen telkens vast met het invullen van de rest. Welke kleuren? Welke materialen?

Manou heeft een compleet plan voor ons gemaakt, waarin de volledige woning is meegenomen. De kleuren op de wanden, de raambekleding, de verlichting, de kantoorruimte, meubilair en diverse accessoires. We waren direct enthousiast en hebben het plan van Manou volledig uitgevoerd. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het is een prachtig huis geworden met een interieur dat helemaal klopt. Dat was ons op eigen kracht nooit gelukt!

Wij hebben de samenwerking met Manou als zeer prettig ervaren. Manou is erg goed in haar vak. Zij heeft veel gevraagd en geluisterd en mede daardoor ‘ons’ interieur ontworpen. Erg prettig is dat zij alles van A tot Z regelt. We hoefden zelfs niet te shoppen. Manou is leuke vrouw die haar vak verstaat! Groet M en J“